All fields are required.

Close Appointment form

Sponsoring

Wil u de werking van MPC Terbank steunen dan kan dit op verschillende manieren.

U kan een GIFT doen. Elke bijdrage, klein of groot, betekent een verdere uitbouw van één van de vele deelfacetten van onze projecten en activiteiten voor de jongeren van MPC Terbank.  Mee investeren in de veilige kamers voor de jongeren, de leefruimten aangenaam en huiselijk aankleden, de ontspanningsruimten voorzien van duurzame materialen, het park voorzien van de nodige elementen zodat de jongeren er ten volle kunnen sporten en ontspannen.

Hoe doe je dit?

  1. Een vrije gift voor een bedrag < 40 euro (niet fiscaal aftrekbaar)
  2. Een vrije gift voor een bedrag > 40 euro (fiscaal aftrekbaar)
  3. Een gift als hoofdsponsor  voor een bedrag > 5.000 euro (fiscaal aftrekbaar)

Dit kan door een overschrijving naar MPC Terbank vzw   BE32 3630 3633 2402   BBRU BE BB   Mededeling: Gift MPC Terbank

U kan ook een gift in natura doen.  Elke bijdrage in de vorm van (bouw) materialen,  elementen voor de binnenhuisinrichting,  materiaal voor de herinrichting van het park kan voor ons een duwtje in de rug zijn

U kan via uw TESTAMENT een LEGAAT doen aan MPC Terbank: U wilt wel iets nalaten aan de organisatie waarin u gelooft en die u misschien tijdens uw leven ook al hebt gesteund en wil hierover meer te weten komen. U kan deelnemen  aan één van de SPONSOR ACTIVITEITEN die we de komende maanden van, binnenhuisinrichting van de leefgroepen, parkinrichting voor de beweegtuin  …. gaan organiseren. Hiermee willen we het publiek buiten Terbank de kans geven om samen met onze medewerkers en jongeren bij te dragen om dit grote project te steunen op een fijne manier. De activiteiten worden aangekondigd op deze website. Wij kunnen alvast verklappen dat er veel BEWEGING zal te zien zijn … U kan het boek – TERBANK 800 jaar zorg voor mensen – aankopen. Deze heruitgave van het prachtig geïllustreerd historisch boek is te koop op het secretariaat van MPC Terbank of via bestelling. MPC Terbank vzw – Tervuursesteenweg 295, 3001 Heverlee.   Prijs: 20,00 euro bij afhaling  op het onthaal van MPC Terbank of 20,00 + 5 euro verzendingskosten bij verzending.

.