All fields are required.

Close Appointment form

Sponsoring

Elke gift, groot of klein, kan voor een organisatie zoals MPC Terbank een groot verschil maken.
Jij kan de werking van MPC Terbank steunen  op verschillende manieren, zelfs gratis

 • Gratis steunen, hoe kan dat?   Ga naar onze Trooper pagina via het icoontje
  Iedereen die wel eens online aankopen doet, kan ervoor zorgen dat een bedrag gestort wordt ten voordele van MPC Terbank en dit zonder daar extra voor te betalen.
  Hoe werk je daaraan mee? Surf naar de sponsorpagina MPC Terbank: https://www.trooper.be/mpcterbank   Op die pagina staan links naar web winkels. Als je via deze links je aankopen doet, dan schenkt de leverancier een percentage van de aankoop aan MPC Terbank, zonder dat je zelf ook maar 1 euro meer hoeft te betalen.
  Voor je aankopen kan je kiezen tussen een groot aanbod aan web  winkels  voor alle aankopen – o.a. Fnac, Bol.com, Hema, Collect & go, Decatlon, Cool Blue, ColliShop, A.S. Adventure en zo veel meer nog.
 • Je  kan een GIFT doen. Elke bijdrage, klein of groot, betekent een verdere uitbouw van één van de vele deelfacetten van onze projecten en activiteiten voor de jongeren van MPC Terbank.  Mee investeren in de veilige kamers voor de jongeren, de leefruimten aangenaam en huiselijk aankleden, de ontspanningsruimten voorzien van duurzame materialen, het park voorzien van de nodige elementen zodat de jongeren er ten volle kunnen sporten en ontspannen.
 1. Een vrije gift voor een bedrag < 40 euro (niet fiscaal aftrekbaar)
 2. Een vrije gift voor een bedrag > 40 euro (fiscaal aftrekbaar)
 3. Een gift als hoofdsponsor  voor een bedrag > 5.000 euro (fiscaal aftrekbaar)

met een overschrijving naar MPC Terbank vzw   BE32 3630 3633 2402   BBRU BE BB   Mededeling: Gift MPC Terbank

 • Je kan ook een gift in natura doen.  Elke bijdrage in de vorm van (bouw) materialen,  elementen voor de binnenhuisinrichting,  materiaal voor de herinrichting van het park kan voor ons een duwtje in de rug zijn.
 • Je kan via je TESTAMENT een LEGAAT doen aan MPC Terbank als je b.v.  graag iets wil  nalaten aan de organisatie waarin je gelooft en die je misschien tijdens je leven ook al hebt gesteund .  Wil je hierover meer weten dan kan je contact opnemen met de directie via het algemeen nummer 016/31 12 50 of via mail: info@mpcterbank.be
 • Je kan deelnemen  aan één van de SPONSOR ACTIVITEITEN die we op regelmatige basis organiseren. Hiermee willen we het publiek buiten Terbank de kans geven om samen met onze medewerkers en jongeren bij te dragen om ons te steunen op een fijne manier. De activiteiten worden aangekondigd op deze website. Zo zijn we o.a. geregistreerd als goed doel voor de warmste week van  ‘Music for Life’.

Als je graag een specifiek aspect van onze werking wil steunen kunnen wij je hierover meer vertellen.  Je kan dan  contact opnemen via mail: Communicatie@mpcterbank.be