#dikkemerci

Enkele sponsors in de spotlights

Ondernemers Voor een Warm België

Iedereen verdient een plaatsje in de digitale wereld! Daarvoor staan Ondernemers Voor een Warm België! Zij verzamelen, refurbishen en doneren laptops aan zij die niet dezelfde kansen hebben als de meesten onder ons. 

MPC Terbank prijst zich gelukkig met hun warme schenking! 24 laptops ontvingen we onze jongeren in de leefgroepen!Zo blijft het mogelijk hen digitaal wegwijs te maken en te begeleiden bij het gebruik van social media.

https://ovwb.be/

#ondernemersvooreenwarmbelgië

Nike Community Impact Fund en Koning Boudewijnstichting

Nike Community Impact Fund (NCIF) en Koning Boudewijnstichting (KBS) geven (kwetsbare) jongeren meer kansen om samen met anderen te bewegen. Want bewegen heeft een positieve impact op hun persoonlijke ontwikkeling en eigenwaarde, en maakt hen sociaalvaardig. 

Allemaal ingrediënten om sterker in het leven te staan. Onze jongeren genieten elke dag van de nieuwe mountainbikes die we met de steun van NCIF en KBS aankochten.

https://kbs-frb.be/nl/nike-community-impact-fund-belgie-2022

https://kbs-frb.be/nl

Kiwanis

Met de steun van Kiwanis Leuven werden nieuwe fietsen aangekocht en een uitdagend BMX-parcours aangelegd in ons park. Kiwanis Oud-Heverlee schonk ons de opbrengst van zijn “Kiwanis Kookt”-activiteit 2022. 

Hun financiële steun ging naar de Vadertrophy, een reeks activiteiten om de band tussen vader en zoon te versterken, trauma-sensitieve activiteiten die bijdragen tot een kalm brein bij kinderen en jongeren en naar beamers voor één van de leefgroepen.

https://www.kiwanis-leuven.be/

https://kiwanisoudheverlee.be/

United Fund For Belgium

Als opvoeding ondersteuning vraagt is éxtra steun van UNITED FUND FOR BELGIUM meer dan welkom! UFB draagt bij aan sociale integratie. Door hun financiële tussenkomst konden we eindelijk degelijke ‘future proof’ laptops voor onze jongeren in de leefgroepen aankopen. 

Geen vastlopende computer meer tijdens het huiswerk. Geen IT-tussenkomst meer nodig vooraleer online contact tussen ouders en kind mogelijk is. Kwalitatief materiaal draagt bij aan onze kwalitatieve werking! @UnitedFundBelgium

https://ufb.be/nl/

Sponsor Fund

Koninklijk Verbond der Jaartallen Leuven vzw | Mannen van het Jaar

De Speciale Kinderdag Arthur Dewit is dé sociale activiteit van het Koninklijk Verbond der Jaartallen Leuven vzw. Deze dag wordt georganiseerd door de kermisuitbaters, het stadsbestuur van Leuven en de marrainen en leden van de Vriendenkringen Mannen van het Jaar. Elk jaar trakteren zij onze kinderen en jongeren op een namiddag Leuven Kermis.

Daarnaast schonken De Mannen van het Jaar ons een cheque waarmee we de spelkamer voor therapie knus konden decoreren en ordelijk konden organiseren.

https://www.jaartallen.be/

Ronde Tafel

Wereldwijd worden sociale projecten ondersteund door de inzet van de leden van de Ronde Tafel. Er wordt veel belang gehecht aan de vriendschap en uitwisselen van ervaringen tussen de leden. Zowel op lokaal niveau als op internationaal niveau. Dankbaar nam MPC Terbank hun steun in ontvangst bij de aankoop van enkele kano’s.

https://rt26.be/

 

Rotaract Leuven

Rotaract Leuven steunde de BRUSSEN-activiteit. Dit event zet in op verbindende activiteiten voor jongeren met een beperking en hun BRoers en zUSSEN.

https://rotaractleuven.be/

Scroll naar boven