Werken bij MPC Terbank

Meer dan 140 enthousiaste vaste medewerkers schrijven elke dag mee ons verhaal. Ook voor jou is er een rol weggelegd! Bekijk hier onze vacatures. Van bijrollen of figuranten is geen sprake in MPC Terbank. Ook gemotiveerde vrijwilligers, stagiairs en jobstudenten geven we maar al te graag een hoofdrol!

Op een dag vind je ... ons!

Werken in MPC Terbank dat is bijdragen aan een betere samenleving. Je bouwt elke dag mee een traject dat perspectief geeft door kinderen en jongeren te stimuleren en te versterken in hun groeiproces.

Goede zorgverlening valt of staat met de medewerkers die die zorg verlenen of ze mee mogelijk maken. Dat heeft deze werkgever echt wel begrepen. Het is belangrijk dat iedereen zich mentaal en fysiek goed voelt op het werk. Met een sterk preventie-en welzijnsbeleid willen we medewerkers gezond en gelukkig houden. Dit vertaalt zich in burn-out preventie, 5-jaarlijkse risicoanalyse psychosociale aspecten, ergonomie, persoonlijke veiligheidstechnieken…)

Nieuwe medewerkers worden niet aan hun lot overgelaten. We zullen je warm onthalen en uitgebreid introduceren in onze werking.

We creëren verbinding over disciplines heen door teamvergaderingen, teambuildingactiviteiten, plandagen, functioneringsgesprekken, personeelsvergaderingen en -feesten…

Terbank is een inspirerende leeromgeving. Jaar na jaar werken we een uitgebreid opleidingsaanbod uit zodat iedereen zich blijvend kan ontwikkelen. Daarnaast teken je met je individueel vormingsbudget je eigen vormingsparcours naar eigen noden en interesses uit.

MPC Terbank is gelegen op een boogscheut van Leuven en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De ondersteunende diensten en centrale leefgroepen werden recentelijk gebouwd en liggen in een groen park waar het aangenaam vertoeven is.

Openstaande vacatures

Onze medewerkers komen uit verschillende disciplines. Begeleiders, orthopedagogen, teamcoördinatoren, artsen, psychiaters, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers, maar ook administratieve, technische, IT en huishoudelijke medewerkers zijn de bouwstenen van onze organisatie. Maar we missen nog iemand zoals jij!

Begeleider
GES+ werking

Voltijds (bespreekbaar)
Contract onbepaalde duur

Begeleider leefgroepen

Voltijds (bespreekbaar)
Contract onbepaalde duur

Jobstudent zomervakantie

in juli | augustus
Studentencontract

Spontaan solliciteren

Geen openstaande vacature die op jouw lijf geschreven staat? Laat het je niet tegenhouden om ons je spontane sollicitatie door te sturen.

Het is ook mogelijk om als zij-instromer bij ons aan de slag te gaan. Wij bekijken zorgvuldig waar en hoe we jouw competenties en eventuele ervaring kunnen inzetten in onze werking.

Zoek je een stageplaats?

In de echte wereld gebeurt het! Daarom is in de praktijk leren een essentieel onderdeel van je studies. Een leerrijke stage geeft betekenis aan je lesstof. MPC Terbank biedt elk schooljaar een dertigtal stageplaatsen aan binnen de functies begeleider, (ortho)pedagoog en maatschappelijk werker. Op deze manier maak je kennis met het werkveld in de sector en bouw je een eerste ervaring in onze leefgroepswerking op. 

Een positieve stagebeoordeling binnen MPC Terbank? Dan is er een goeie kans dat je nadien bij ons aan de slag kan als jobstudent of zelfs als vaste medewerker.

Jobstudent | Animator

Wil je als jobstudent werken? Hou dan onze vacatures in de gaten. 

Tijdens de schoolvakanties leven onze jongens en meisjes zich uit tijdens de speelpleinen van de dienst AttrAktief. En wie speelpleinen zegt, zegt
animators. Elk jaar gaan we op zoek naar jonge energieke mensen die deze activiteiten komen begeleiden

Heb jij zin om als animator mee te werken aan deze speelpleinen? Laat het ons weten via het aanvraagformulier. We zullen je zeker en vast contacteren!

 

Vrijwilliger worden?

Meer handen maken meer mogelijk! Vrijwilligers zijn uit onze sector niet meer weg te denken. In MPC Terbank ondersteunen zij onze professionele werking. Vrijwilligers maken meer inclusie mogelijk voor onze jongeren. Ze zorgen voor dat tikkeltje (lees maar ‘tikkel’) extra waardoor we toch datgene kunnen verwezenlijken waarvoor onvoldoende tijd en handen beschikbaar zijn: vervoer naar de sportclub, een wandeling maken, samen koken, een uitstap naar de film, een activiteit op woensdagnamiddag…

Loop je warm voor een vrijwilligersopdracht, laat je gegevens dan achter via de knop ‘Ik wil kennismaken’.
We nemen snel contact met je op!

Vrijwilliger voedselproject

Zet mee je schouders onder ons voedselproject en strijd mee
tegen voedselverspilling.

Kookvrijwilliger leefgroep

Doe je niets liever dan koken voor grote groepen? Word kookvrijwilliger voor een van onze leefgroepen!

Cafébuddy

Gezocht: iemand met een vlotte babbel en een hart voor mensen met een beperking die iets gaat drinken met een jongere.

Sportieve begeleider

Gezocht: een sporter in hart en nieren die helpt met de dag-besteding van een jongere.

Kookvrijwilliger leefgroep

Kook je graag voor grote groepen? Ben je beschikbaar tijdens de schooluren? Word kookvrijwilliger bij Terbank!

Chauffeurs

DRINGEND GEZOCHT: een vrijwilligersteam dat elke zaterdag zorgt voor het vervoer van een volwassen cliënte.

Begeleider zwemactiviteit

Geef een van onze jongeren de mogelijkheid om vaker te gaan zwemmen.

Begeleider bakactiviteit

Een bewoner met een liefde voor alles wat zoet is wil haar bakkunsten verruimen. Word jij haar bakbuddy?

Sportieve begeleider

Trek op lange wandel- en fietstochten met een van onze jongeren.

Begeleider jongvolwassene

Soms hebben onze jongeren een individueel moment nodig. Bied jij hun dat moment aan?

Begeleider ophalen zakgeld

Ben je wegwijs in Leuven? Wil je werken met jongeren met een beperking? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken!

Vrijwilliger Jongerenraad

Draag je steentje bij aan het overleg- en inspraakplatform van onze jongeren.

Scroll naar boven