Maak mee(r) mogelijk

MPC Terbank is erkend en gesubsidieerd door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). Met de financiële middelen van de overheid bouwen we onze werking uit.

Kwaliteitsvolle zorg garanderen, uitbreiden en vernieuwen met beperkte budgetten was altijd al een uitdaging. Crisissen en besparingen maken het ons niet makkelijker. We willen kwetsbare jongeren de zorg blijven geven waar ze recht op hebben

En liefst van al realiseren we net iets meer. Jouw steun blijft dus nodig. Nu meer dan ooit. Steunen kan door een gift via overschrijving, sponsoring, nalatenschap, Trooper, feestvreugde delen of vrijwilligerswerk.

Dankzij jouw gift kunnen we meer...

Alle beetjes helpen. Ook de jouwe! Draag je MPC Terbank in je hart en wil je onze werking steunen? Iedere gift, klein of groot, een- of meermalig, financieel of materieel is van harte welkom. Voor giften boven 40 Euro krijg je een fiscaal attest op voorwaarde dat je je rijksregisternummer vermeldt. Steunen kan via een open gift op rekeningnummer BE32 3630 3633 2402. Vermeld bij de mededeling ‘open gift’ en je rijksregisternummer. 

Wil je zelf kiezen waaraan je gift besteed wordt, bijvoorbeeld aan de realisatie van een van onze lopende projecten of aan een specifieke leefgroep, dan is een gerichte gift op hetzelfde rekeningnummer mogelijk. Vergeet niet het doel van je geld en je rijksregisternummer te vermelden in de mededeling. 

Sponsor van MPC Terbank

Heel wat bedrijven steunen sociale doelen. Waarom jouw onderneming niet? 

Als sponsor verbind je jezelf aan MPC Terbank. Je zet mee je schouders onder de verwezenlijking van onze sociale en pedagogische doelstellingen. MPC Terbank heeft de afgelopen jaren al tal van projecten kunnen realiseren via sponsoring:

  • Inrichting van spel- en therapieruimte op maat van kinderen
  • Meer uitstapjes door de aankoop van bakfietsen en mountainbikes
  • Speeltuintoestellen in de bewegingstuin
  • Digitale inclusie door aankoop van laptops voor in onze leefgroepen.
MPC Terbank draagt zijn sponsors een warm hart toe!

Nalaten, een bijzondere vorm van steunen

D.m.v. een legaat kan je meeschrijven aan ons verhaal en help je kinderen en jongeren met een beperking groeien in het leven. Met een legaat maak je MPC Terbank tot erfgenaam van (een deel van) je vermogen.

Je kan zelf een testament opstellen, maar om zeker te zijn dat de beschikkingen rechtsgeldig zijn doe je dit best samen met een notaris. Meer informatie vind je op www.testament.be of op www.notaris.be.

Super TROOPER je mee?

Ons steunen door online aankopen te doen, kan via Trooper.   

Trooper is het digitale platform dat een deel van het aankoopbedrag van jouw onlineaankoop overmaakt aan MPC Terbank. En dat kost jou geen cent extra.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Voor je online aankoopt, surf je naar de Trooper-pagina van MPC Terbank. 

Kies een webshop uit de lijst van de aangesloten webshops. Je koopt er en betaalt er zoals je dat anders zou doen, met dat verschil dat je door die ene extra klik op Trooper.be onze werking steunt. Dus jij shopt en Trooper dropt 5% van het aankoopbedrag bij ons! 

Deel je feest!

Een verjaardags-, huwelijks-, of pensioensfeest gepland? Vraag je genodigden een gift ten voordele van MPC Terbank te doen. We bezorgen elke schenker een bedankkaartje en een fiscaal attest bij een storting vanaf 40 euro. Ons laten meedelen in de feestvreugde kan via rekeningnummer BE32 3630 3633 2402, met vermelding ‘gift deel je feest + jouw naam’. 

Vrijwillig je graag?

Meer handen maken meer mogelijk! Vrijwilligen kan door onze jongeren te voeren naar de sportclub, hen te helpen bij het eten bereiden en activiteiten buitenhuis te ondersteunen. Vrijwilligerswerk in MPC Terbank zorgt voor meer inclusie voor onze jongeren.

Ja, ik wil MPC Terbank steunen!

Heb je nog een vraag? Stel ze ons via het contactformulier of via 016 31 12 50.

Scroll naar boven