Challenge 2024: op pad in ATTLANTIS!

Geen Pinksterweekend zonder de Challenge, het jaarlijkse buitensportkamp van de vrijetijdsdienst van AttrAktief. Dit jaar vormden van 17 tot en met 19 mei de weiden langs de Zuid-Willemsvaart in Rotem het decor van de wonderlijke onderwaterwereld ATTLANTIS. De weergoden waren blijkbaar goed geïnformeerd over het thema van dit jaar: dankzij enkele plensbuien lag het terrein er behoorlijk doorweekt bij!

Het wisselvallige weer kon de pret echter niet bederven. Onze challengers uit MPC Terbank en een zestal zorgorganisaties in de regio Vlaams-Brabant gingen geen uitdaging uit de weg. Een deathride, een zwevende panoramakooi, een schommel die helemaal rond gaat: aan spanning geen gebrek! Enkele dappere schippers bedwongen zelfs de woeste Zuid-Willemsvaart! De deelnemers die spanning wilden afwisselen met ontspanning, konden een bezoekje brengen aan kinderboerderij Farm Little Creek in Maaseik.

Het hoogtepunt van het weekend was traditiegetrouw het free podium op zaterdagavond. Het ideale moment voor enkele challengers om hun talenten aan de buitenwereld te tonen. De jury met ATTLANTIS-bewoners Patrick Ster, Pommelien Pladijs en de prinses en haar gezel, was laaiend enthousiast! De fantastische avond werd afgesloten met een knaller van een fuif!

De deelnemers keerden zondagavond huiswaarts met een glimlach op hun gezicht én een rugzak vol verhalen en vuile (waarschijnlijk natte) was. Bedankt aan alle deelnemers, begeleiders en personen die de Challenge in goede banen hebben geleid, jullie waren geweldig!

Scroll naar boven