Familiedag 2023 | Anders dan anders

Eén van de hoogtepunten in het MPC Terbank-werkjaar komt eraan! Dé familiedag voor de mama’s, papa’s, grootouders, broers en zussen van de kinderen en jongeren die een traject binnen MPC Terbank lopen. Het vertrouwde tuinfeest met BBQ maakt plaats voor iets anders: een inclusieve theatervoorstelling door en voor jongeren. 

De een is de andere niet

De familiedag is de kans om onze gezinnen te laten kennismaken met één van de lopende projecten in de organisatie. Projectgroep ‘Van ’t een in ’t ander’ toont met veel trots waar er de laatste maanden aan gewerkt werd. En het resultaat mag er wezen!

Jongeren van het MPC en van school, De MET geven het beste van zichzelf in de voorstelling ‘De een is de andere niet’. Deze productie krijgt op 16 juni  een welverdiende plaats op het podium van de Leuvense stadsschouwburg. 

De een is de andere niet Poster op formaat foto website 600x700

Waar anders zijn gewoon is

De theaterproductie kwam tot stand onder begeleiding van het Huispaleis. Via verschillende kunstvormen wil Het Huispaleis kwetsbare doelgroepen een plek geven die ze verdienen in onze maatschappij. Anders zijn is geen hinderpaal, maar een uitdaging. Met dit project bouwen we samen aan een wereld waarin anders zijn gewoon is.

Scroll naar boven