Van ’t een in ’t ander

Van ’t een in ’t ander is hét project dat net dat beetje anders en vrijer is. We organiseren inclusieve vrijetijdsinitiatieven waarbij mensen samenkomen vanuit gedeelde interesses en talenten. Binnen elk initiatief zoeken we professionals die hun expertise willen delen, partners en deelnemers die hun talenten willen inzetten. Begeleiders zijn er enkel als ondersteuners. Op het einde van elk initiatief tonen we onze realisaties in een professionele “expositie”.

Een theaterproductie als kick-off!

Momenteel werken we aan een heuse theaterproductie waarvan het resultaat te zien is op 16 juni 2023 in 30CC/Stadsschouwburg Leuven. Komt dat zien!

De deelnemers maken kennis met de ins en outs van het theater. Als experten smijt Het Huispaleis zich op de regie van de productie en brengt Idealist CS heel het proces in beeld. Onze partners zijn Gemeente Bertem, 30CC, AP Hogeschool, Jeugdhuis Sojo, Stad Leuven, tRede, Het huispaleis en Idealist CS. Naast de kinderen en jongeren van MPC Terbank nemen ook jongeren van Jeugdhuis Sojo en school De Met deel.

Talentenoproep

Om zo maximaal mogelijk in te spelen op alle interesses en talenten, starten tijdens het proces nog andere werkgroepen (bijvoorbeeld: decor, muziek, marketing, logistieke realisatie, catering…) op.

Missen we jouw talent nog binnen dit project? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier.

Subsidies

Dit project komt tot stand d.m.v. subsidies van de Vlaamse Overheid, Cera en Jint vzw.

Scroll naar boven